MOPAN Suceava

A dorit să devină independentă financiar de la o vârstă fragedă, şi-a sacrificat viaţa personală pentru a avea succes în carieră, a participat la mii de ore de training şi conferinţe internaţionale, a lucrat cu cei mai buni profesionişti din industria de cosmetice din lume, şi într-un final a reuşit.

Aceasta este povestea pe scurt a Biancăi Pop – inginer, cercetător, evaluator european, contractor, formator, negociator şi … mamă – care în numai 2 ani a reuşit să clădească un adevărat imperiu în România, devenind în scurt timp unul dintre cei mai mari şi respectaţi distribuitori de produse cosmeceutice, produsele PBSerum fiind tot mai apreciate de doamnele şi domnişoarele din ţară.

Povestea sa de succes a început în anul 2016, când deja începuse o frumoasă colaborare cu Proteos Biotech, într-un proiect de anvergură europeană, unde compania spaniolă avea rolul de a dezvolta enzime cu care să îmbunătăţească funcţiile detergenţilor. La una dintre conferințele organizate în cadrul proiectului, pe langă rezultatele legate de enzimele din detergenți, Maria Pilar – directoarea tehnică a companiei Proteos – i-a prezentat și alte aplicații ale enzimelor studiate de ei. Printre toate materialele prezentate, cel mai mult i-au atras atenția Biancăi niște fotografii tip ”Before and After” cu niște fese.

“La pauză, evident, toate doamnele din sală au cerut mostre cu produsele-minune ale căror efecte au fost prezentate. În cazul meu, deja trecuseră 4-5 ani de când încercam să-mi recapăt formele de dinaintea nașterii fiului meu, așadar aceste produse erau promițătoare pentru reducerea celulitei instalată pe picioare și nu numai. Văzând potențialul acestor produse, i-am spus directoarei tehnice mai în glumă, mai în serios, că dacă PBSerum chiar oferă rezultatele promise, îmi doresc să devin distribuitor în România pentru că și româncele merită să aibă acces la astfel de produse inovatoare. Răspunsul primit a fost: “Bianca, lasă glumele, a fi distribuitor implică multe sacrificii, prezentări, training-uri. Întâi ia produsele, convinge-te și despre restul mai vedem noi…”. Ei bine, la 6 luni după această discuție semnam contractul de exclusivitate pentru România și începeam o noua aventură”, îşi aminteşte antreprenorul Bianca Pop, membră a Elite Business Women Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România.

Nu a renunţat la marea ei iubire: cercetarea

De atunci pâncă în prezent, au trecut aproape trei ani, iar toate eforturile ei și ale echipei pe care o conduce sunt răsplatite în fiecare zi cu mesaje de genul: “Bianca, m-a sunat clienta că nu-i vine să creadă, cad pantalonii de pe ea!” sau “Tenul clientelor mele radiază”. Astfel de mesaje i-au dau încredere că face ceea ce trebuie – redă încrederea în sine femeilor cu ajutorul unor produse 100% naturale. Evident, nu a putut renunța la prima dragoste: lucrează în continuare în proiecte de cercetare şi speră să mai descopere produse-minune, astfel încât să mărească paleta de produse cosmetice inovative pe care să le distribuie doamnelor şi domnişoarelor din România.

Cum funcţionează produsele-minune PBSerum?

Produsele PBSerum sunt structurate pe două segmente: îngrijirea și tratarea tenului și îngrijirea corporală. Ambele segmete conțin produse cu ingrediente active unice, patentate de laboratorul care le produce, dezvoltate de-a lungul anilor de cercetare biotehnologică în industria cosmetică și farmaceutică.

Enzimele din produsele PBSerum acționează doar unde este nevoie, penetrând pielea în cele mai profunde straturi pentru ca ingredientele active să își facă efectul acolo unde este nevoie. Având o puritate mare și concentrație ridicată, efectul este prelungit și îmbunătățit.

Keratinaza este principalul ingredient activ din gama produselor PBSerum dedicate îngrijirii faciale. Aceasta revitalizează și încurajează reînnoirea pielii. De asemenea, Keratinaza îmbunătățește eficacitatea celorlalte componente de produs, multiplicând de 4 ori capacitatea lor de penetrare.

Lipaza, Hyaluronidaza și Colagenaza sunt cele 3 ingrediente active prezente în produsele corporale. Principalul lor focus este dizolvarea grăsimii acumulate la nivel local și combaterea celulitei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava