Comenzi MOPAN Suceava
În jurul prânzului, la solicitarea autorităților elene, „pompierii români intervin în zona Porto Germeno,” la un incendiu care afectează vegetația uscată, lăstărișul și pădurea din zona respectivă. „În acțiunile derulate este mobilizat întreg modulul național specializat în stingerea incendiilor de pădure,” format din 28 de pompieri, 3 mașini de stingere incendii de pădure, 1 cisternă de mare capacitate, 1 autospecială cu capacitate de trecere mărită și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă.
Misiunile desfășurate de colegii noștri constau în limitarea propagării incendiului spre zonele locuite, precum și menținerea unei linii de protecție între frontul incendiului și zona neafectată. „Propagarea incendiului este favorizată de temperaturile care s-au menținut ridicate în ultimele zile, precum și de intensificările vântului.”
„Pompierii români acționează în sprijinul autorităților elene,” care au alocat un număr mare de resurse pentru localizarea și stingerea incendiului. Modulul României acționează alături de cei peste 130 de pompieri eleni care intervin în zonă cu mai bine de 35 de vehicule și resurse aeriene (elicoptere și avioane specializate).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava