MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au organizat sâmbătă o acţiune de amploare pentru arestarea a zece bărbaţi din satul Gulia, oraşul Dolhasca. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, după ce în urmă cu trei ani cei 10 bărbaţi din satul Gulia au fost implicaţi într-un scandal violent, în baza probatoriului administrat, inclusiv cu privire la infracţiunea de tentativă de omor, toţi protagoniştii au primit pedepse cu închisoarea.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 8 iulie 2017, peste 50 de poliţişti au participat la acţiunea în care au fost arestaţi cei zece bărbaţi.

La acţiune au participat polițiști ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Dolhasca, dar şi a două grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava.

În cadrul acţiunii au fost dispuse şi măsuri informative pentru supravegherea operativă a persoanelor posesore de mandat, astfel încât să se poată realiza în condiţii de deplină siguranţă capturarea la timp a tuturor celor 10 persoane. Măsurile au fost dispuse pentru a fi înlăturată sustragerea de la executarea pedepsei a celor implicaţi.

„De asemenea, din dispoziţia conducerii IPJ Suceava au fost organizate măsuri suplimentare de siguranţă pentru a fi descurajate eventuale acte de tulburarea a ordinii şi liniştii publşice de către membri ai familiilor celor 10 bărbaţi”, se arată în comunicatul Poliţiei Suceava.

În urma acţiunii au fost identificaţi şi încătuşaţi toţi cei 10 bărbaţi condamnaţi la pedepse privative de liberate, respectiv S. A. de 44 de ani  din oraşul Dolhasca, sat Gulia; D. D. de 32 ani din orașul Dolhasca, sat Gulia; R. E. de 31 de ani din orașul Dolhasca, sat Gulia; S. Z. de 54 de ani din orașul Dolhasca, sat Gulia;  S. S.de 32 de ani  din orașul Dolhasca, sat Gulia; D. D. de 60 de ani din orașul Dolhasca, sat Gulia; M. I. de 42 de ani din orașul Dolhasca, sat Gulia; R. F. de 27 de ani , din orașul Dolhasca, sat Gulia; S. G. de 48 de ani din orașul Dolhasca, sat Gulia şi  D. D. de 36 de ani din orașul Dolhasca, sat Gulia.
Condamnaţii au fost identificaţi pe raza localității de domiciliu, arestaţi şi ulterior escortaţi şi depuşi în Penitenciarul Botoşani.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

Conducerea IPJ Suceava îi avertizează încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate  maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale”, se spune în comunicatul Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava