Concert pascal
MOPAN Suceava

Femeile din intreaga lume adora gentile de mana, care sunt adevarati prieteni pentru ele. Pe langa faptul ca sunt utile pentru a cara toate lucrurile necesare, gentile de dama au menirea de a completa cu stil tinuta. Dar acestea nu sunt singurele lucruri care se pot spune despre gentile de dama.

Iata alte 10 lucruri interesante pe care merita sa le cunosti despre celebrele genti dama.

Initial gentile de mana erau pentru barbati

Istoria releva faptul ca iubitele genti de dama de azi, au fost initial destinate barbatilor. Gentile de mana erau accesorii pentru preoti sau medici, care le utilizau pentru a transporta obiectele de carea aveau nevoie in activitatea lor.

Caile ferate isi au aportul lor la nasterea gentilor de mana

Cu toate ca nu este un lucru foarte cunoscut, caile ferate au determinat femeile sa simta nevoia unei genti functionare si usor de transportat pentru a putea avea la indemana lucrurile necesare in timpul unei calatorii. Pe masura ce calatoriile cu trenul au capatat popularitate, nevoia acestor genti de mana pentru femei a crescut, generand o industrie infloritoare.

Pentru a evita deteriorarea brandului, Louis Vuitton arde surplusul de genti de dama

Prestigiul gentilor cu brandul LV se datoreaza si faptului ca sunt arse toate surplusurile sau produsele nevandute la finalul fiecarui an. Acest obicei are ca scop evitarea vanzarii cu reducere a produselor, lucru care, daca ar fi acceptat, ar deteriora imaginea si valoarea produselor deja vandute.

Gentile Louis Vuitton sunt ignifuge si impermeabile

Motivul pentru care toate gentile LV sunt atat de scumpe este faptul ca sunt complet rezistente la foc si apa. Aceste caracteristici garanteaza supravietuirea gentilor la orice conditii de mediu.

Prima geanta unisex din lume a fost lansata in 1985

A durat secole ca industria sa vina cu o geanta care ar putea fi filosita atat de barbati cat si de femei. Miuccia Prada este cea care a facut pasul in 1985. Chiar si azi, dupa mai bine de 35 de ani, aceasta geanta inca are cerere.  

Actritele au fost adevarate surse dei inspiratie pentru creatorii de genti

Jane Birkin a fost cea care a inspirat celebra geanta Hermes Birkin. Povestea incepe cu momentul in care Jane a impartit un zbor du presedintele Hermes si s-a povestit despre optiunile reduse pe care le ofera gentile vandute. Asa a inceput tendinta gentilor de lux extravagante.

Gentile de dama sunt investitii care isi cresc valoarea in timp

Chiar si cand vor imbatrani, gentile de dama vor avea valoare, fiind vandute pe sume mai mari. Se considera ca acestea devin clasice, iar pretul lor nu va scadea niciodata.

Unele genti se fabrica intr-o saptamana

Unii dintre producatorii de genti de dama de lux isi fabrica produsele integral manual. Acest lucru justifica pretul ridicat de vanzare atunci cand ajung pe piata. Lipsa tratarii chimice sau mecanice face ca gentile lucrate manual sa se pastreze frumos in timp.

Doua din 10 genti de lux sunt un fals

Acest lucru ar trebui face ca unele genti de lux sa fie mult mai accesibile. Exista o intreaga industrie care se ocupa cu falsificarea gentilor de lux, iar cererea mare face ca industria sa fie extrem de prospera.

Cea mai scumpa geanta de mana a costat 35 de milioane de dolari

“1001 Nights Diamond” creata de House of Mouawad’s este cea mai scumpa geanta de pana acum. Aceasta detine recordul mondial in Guiness Book pentru cea mai scumpa geanta din lume. Acest lucru dovedeste ca nu exista o limita superioara cand vine vorba de extravaganta unei genti de mana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava