MOPAN Suceava

REWE România lansează campania „100 de ani de România” dedicată Centenarului Marii Uniri, continuarea firească a conceptului „de România”, lansat anul trecut. Cu această ocazie, compania a inițiat republicarea cărții „Dictatura Gastronomică” de Constantin Bacalbașa, într-o primă ediție ilustrată de la scrierea ei.

„În contextul preocupărilor noastre constante de a înțelege românii și în continuarea firească a conceptului de comunicare „de Romania” lansat anul trecut, în 2018 la Penny Market dorim să sărbătorim cu bucurie și respect Centenarul Marii Uniri, alături de români”, a declarat Cristina Florescu, Director Marketing REWE Romania.


PENNY Market, prin noua sa campanie „100 de ani de Romania” își propune să aducă în atenție momente savuroase și memorabile din evoluția producției, comerțului și consumului de produse alimentare din ultimul secol. Astfel, redescoperă și amintește obiceiuri și preferințe autentic românești care au avut puterea să rămână de referință peste ani. În periplul prin ultima sută de ani, campania punctează perioada interbelică, trece prin comunism și ajunge până în zilele noastre.

„În contextul discuțiilor din sfera publică despre identitate națională și tradiții, ne mândrim deja cu lansarea unei beri marcă proprie cu 100% ingrediente românești, precum și cu sortimentul nostru de carne 100% românesc. Mai mult, în 2018 celebrăm 100 de ani de România și prin republicarea unei cărți despre valorile gastronomice specific românești. Suntem mândri să adăugăm sortimentului nostru „Dictatura Gastronomică” de Constantin Bacalbașa, carte care va fi disponibilă exclusiv în rețeaua noastră de magazine”, a declarat Dennis Biernatzki, General Manager REWE România.

Cartea republicata de Penny Market este o monografie culinară a României interbelice și cuprinde rețete culese și explicate de Constantin Bacalbașa, ajutat și inspirat de soția sa, Ecaterina Bacalbașa.

Ca noutate față de alte ediții ale cărții, editorii au colaborat cu un grup de ilustratori, ale căror stiluri artistice diferite, dar complementare, au transpus cu umor în imagini esența diferitelor capitole și rețete.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava