• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada 25 – 27 august a.c, 100 de jandarmi vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care sunt organizate evenimente cultural-artistice, religioase sau sportive şi la care se estimează participarea unui număr mare de persoane. Între acestea, Festivalul ,, Bucovina Rock Castle”, în zona Cetății de Scaun Suceava, Mitingul aviatic ,,Suceava Air Show”, de la Aeroportul ,,Stefan cel Mare” Suceava și ,,Sărbătoarea muntelui”, pe platoul masivului Rarău.
Pe lângă efectivele destinate pentru desfăşurarea în siguranţă a acestor manifestări, 40 de jandarmi vor acţiona zilnic în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie, activitatea acestora având un caracter preponderent preventiv.
De asemenea, în perioada 25– 27 august a.c., 25 de jandarmi din cadrul posturilor montane vor avea în vedere menţinerea unui climat de linişte, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, respectarea legislaţiei de mediu şi a normelor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate şi informarea şi acordarea de sprijin turiştilor, fiind pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava recomandă participanţilor la manifestări:
– să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor;
– să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.
Totodată, pentru buna desfășurare a manifestărilor care au loc în apropierea sau în zona municipiului Suceava, jandarmii suceveni recomandă tuturor participanților să utilizeze mijloacele de transport în comun puse la dispoziție de Primăria Suceava pentru fluidizarea traficului și evitarea ambuteiajelor în principalele intersecții.

Manifestările din acest interval sunt:

– Festivalul ,, Bucovina Rock Castle”, în zona Cetății de Scaun Suceava (25-27 august);
– Târgul olarilor ,,Ochi de păun”, în municipiul Rădăuți (25-27 august);
– Mitingul aviatic ,,Suceava Air Show”, la Aeroportul ,,Stefan cel Mare” Suceava, pe 26 august
– ,,Sărbătoarea muntelui”, pe platoul masivului Rarău (27 august);
– sfințirea lăcașului de cult la Mănăstirea Sihăstria Putnei (27 august);
– manifestări cultural-artistice prilejuite de ziua localităţii Panaci (27 august);
– meciul de fotbal din cadrul Ligii a IV-a, dintre echipele A.C.S. Șomuzul Fălticeni şi A.C.S. Juniorul Suceava, pe stadionul din municipiul Fălticeni (27 august).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava