MOPAN Suceava

În această vară, elevii și profesorii au acces la un curs online de limba engleză, care îi ajută să își exerseze și să își perfecționeze cunoștințele de gramatică. Aceștia sunt provocați la o aventură online de învățare a limbii engleze, Inspired Schools, un concurs la care pot câștiga unul din cele 1.000 de premii digitale, oferite de National Geographic Learning și partenerii săi din România, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Centrul de Carte Fischer International.

Atât elevii cât și profesorii trebuie să se înscrie online, pe Site-ul Fundației Dan Voiculescu sau pe cărțiengleza.ro și să răspundă la o întrebare, care se referă la experiența personală, digitală, pe care au avut-o în timpul în care școala s-a desfășurat online.

În această vară vor fi acordate 1000 de coduri de acces online gratuite pentru Grammar Explorer, o serie National Geographic Learning care stimulează gândirea critică și dezvoltă cunoștințele de limba engleză. Până pe data de 5 august, în fiecare săptămână vor fi premiați câte 100 de elevi și 5 profesori.

Premiile vor fi acordate pe baza unor criterii de selecție. Acestea sunt: abordare creativă, prezentarea atractivă a răspunsului și încadrarea în termenul limită de trimitere.

Concursul este adresat elevilor care doresc să își consolideze cunoștințele de limba engleză pe timpul vacanței, dar și profesorilor de limba engleză, care pot folosi la clasă, modele de predare National Geografic Learning, pentru a face lecțiile mai atragatoare și mai distractive.

Cursurile Grammar Explorer stimulează gândirea critică și sunt un suport foarte bun pentru învățarea limbii engleze, folosind metodele secolului 21, exersând gramatica în ascultare, vorbire, citire și scriere.

Concursul este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul României, în perioada 6 iulie – 5 august 2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava