Concert pascal
MOPAN Suceava

Un număr de 11  unități de cult din municipiul Suceava din care 8 ortodoxe, 2 penticostale și 1 greco-catolică, primesc un  sprijin financiar în valoare totală de 1,6 milioane de lei de la Primăria Suceava. Proiectul de hotărâre de Consiliu Local inițiat de primarul Ion Lungu, va fi aprobat în ședința deliberativului de joi, 24 februarie. Cea mai consistentă sumă de bani adică 500.000 de lei va primi Biserica Penticostală ”Filadelfia”  pentru extinderea, recompartimentarea și refacerea acoperișului Capelei mortuare Cimitir Pacea.

Câte 200.000 de lei vor fi alocați Parohiei ”Sfântul Andrei” pentru continuarea lucrărilor de construire a unei anexe bisericești având destinația de clopotniță și paraclis din cadrul parohiei, racorduri/branșamente și schimbarea destinației din casă de prăznuire și grădiniță în casă de prăznuire, fără modificări structurale și modificări interioare și Biserica ”Sfânta Cruce” din Obcini pentru continuarea lucrărilor de pictură interioară în tehnica frescă, precum și pentru lucrări de reparații curente interioare și exterioare la biserica parohială.

Alte șase parohii primesc câte 100.000 de lei fiecare și anume: Biserica Penticostală ”Emanuel” pentru lucrări de renovare la lăcașul de cult, Parohia ”Înălțarea Domnului” pentru continuarea lucrărilor de pictură interioară în tehnica frescă la lăcașul de cult, Parohia ”Sf. Apostoli Pentru și Pavel” pentru continuarea lucrărilor de reparații curente la clădirea bisericii parohiale, Parohia ”Adormirea Maicii Domnului” pentru continuarea lucrărilor de consolidare a casei parohiale cu anexele aferente și schimbarea destinației în Așezământ social, cultural, filantropic ”Ovidenia”, Parohia ”Izvorul Tămăduirii” pentru continuarea lucrărilor de pictură la biserica parohială și de reparații interioare la clopotniță, lumânărar, casa praznicală din cadrul unității de cult și Parohia Greco-Catolică pentru construire biserică parohială, locuri de parcare, spații verzi, sistematizare verticală, împrejmuire și racorduri/branșamente. Câte 50.000 de lei fiecare vor primi două unități de cult și anume Parohia ”Sf.Arhangheli” pentru continuarea lucrărilor de reparații curente a Capelei Mortuare și a Casei de Prăznuire și Parohia ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” pentru executarea lucrărilor de termoizolare a planșeelor bisericii parohiale.

11 unități de cult din Suceava din care 8 ortodoxe, 2 penticostale și 1 greco-catolică, primesc sprijin financiar de 1,6 milioane de lei de la Primărie, 5.6 out of 10 based on 11 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (11 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava