Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava (CENRES) și AIESEC Suceava organizează în data de 9 mai 2014, la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava, începând cu ora 17.00, evenimentul “11even experiences“. Conceptul acestui proiect este marca Asociaţia 11even și este susţinut la nivel naţional de DPD România, dar și de alți parteneri locali și naționali.
Organizat anul acesta pentru prima dată în Suceava, evenimentul face parte dintr-o serie de acțiuni similare care se desfășoră în luna mai a.c în întreaga țară (Bacău, Suceava, Timişoara, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Bucureşti, Oradea).
11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informaţii şi idei. În acelaşi spaţiu, persoane care au trecut prin experiențe deosebite împărtășesc momente unice cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională, ca împreună să genereze inspiraţie, idei, proiecte de viitor şi decizii pozitive legate de viaţă şi carieră.
Tema evenimentelor 11even Experiences 2014 este împărţită în două segmente: 6 speakeri vor vorbi despre “Humanizing work”, iar 5 speakeri despre “Bringing joy in life”.
Participarea la evenimentul 11even Experiences Suceava se face pe bază de invitație. Pentru fiecare tip de invitație, recomandăm o donație minimă care oscilează între 15 și 60 lei. Invitațiile pot fi rezervate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau la sediul Centrului Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava, din strada Universității nr. 48, cam 6-7. Informaţii suplimentare, poze şi înregistrări video de la evenimentele precedente regăsiţi si pe pagina de Facebook 11even events:  https://www.facebook.com/11evenEvents.
Prin participarea la acest eveniment, oferi șansa la terapie unui copil cu autism din Suceava. Fondurile strânse vor fi direcționate către Asociația Help Autism pentru a asigura ore de terapie gratuită pentru 6 copii suceveni proveniți din medii cu posibilități financiare reduse (http://www.helpautism.ro/).

11even Experiences în 11 minute, cu 11 speakeri invitaţi, în 11 oraşe din România, pentru o comunitate pozitivă!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava