MOPAN Suceava

S-a încheiat cu succes primul modul din cele 2 ale proiectului USH ACCEL, primul accelerator de business universitar, proiect organizat în parteneriat de Universitatea Spiru Haret, prin centrul său antreprenorial USH Pro Business, și Institutul de Excelență și Antreprenoriat.

Acceleratorul a fost împărţit în două faze – prima de pregătire şi instruire gene­rală, unde s-au înscris peste 160 de studenți, iar a doua fază – de  training-uri accelerate de business, pentru care au fost selectate 12 startup-uri. La final, studenții îşi vor pre­zenta ideea de business în cadrul unui Demo Day, în faţa partenerilor şi a investi­to­rilor.

Echipa USH Accel a apreciat toate ideile de afaceri înscrise în acest proiect, acestea fiind considerate curajoase prin simplu fapt ca au fost un „proiect demarat”. Cele care nu au fost selectate, nu înseamnă că nu se pot realiza, considerăm doar că mai este de muncă, de aceea este important ca studenții să ducă mai departe business-ul, să participe la cât mai multe proiecte ca aceasta și să cunoască cât mai mulți oameni care  i-ar putea ajuta.

Echipa USH Accel va fi alături de proiectele selectate, oferind cea mai importantă resursă, cea umană: mentori, antreprenori și persoane care te pot susține și îndruma.

„Dacă la început a fost doar ideea că acesta e drumul consolidării încrederii și cunoștințelor pentru tinerii noștri studenți, primul modul ne-a adus certitudinea că acesta e calea. Entuziasmul, participarea zecilor de studenți și calitatea mentorilor aduși de Institutul de Excelență în Antreprenoriat au fost ingrediente decisive. Acum avem 12 proiecte atractive și le susținem, inclusiv cu propria noastră expertiză și capacitate de transfer de cunoștințe și relaționare. Vor fi demonstrații de prezentare pentru cei care au convins cel mai mult, iar cei care nu vor participa la aceste demonstrații vor fi îndrumați în continuare în materializarea afacerii. Toți studenții participanți vor beneficia și ulterior de susținere prin centrul nostru antreprenorial” a declarat Costin Lianu, director general USH Pro Business și Prorector Relații Internaționale al Universității Spiru Haret.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava