MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi, în județul Suceava sunt internați 376 de pacienți cu noul Covid-19, în timp ce totalul persoanelor internate suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 97.

Potrivit aceleiași surse, în această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de    10111 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 42 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 32 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 512 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 209 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 73 pacienți sunt în zona tampon și 230 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 209 pacienți diagnosticați Covid-19, 126 prezintă forme medii ale bolii, 15 prezintă forme ușoare, 50 prezintă forme severe, 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția de anestezie și terapie intensivă, iar dintre aceștia 12 pacienți sunt ventilați.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 84 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. În Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 17 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 29 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava