MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au organizat, vineri, o acțiune de control în cartierul George Enescu din municipiul Suceava, verificări care au vizat indisciplina pietonală şi neacordarea de prioritate pentru pietoni. Potrivit Poliției Suceava acțiunea a fost organizată în această zonă deoarece în cartierul George Enescu sunt șase unităţi de învăţământ, precum şi numeroase unităţi comerciale.
Astfel, în cursul zilei de vineri, 6 octombrie, 15 poliţişti rutieri şi cinci autospeciale de poliţie au acționat în zona cartierului George Enescu și în doar câteva ore au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.655 lei,  din care 12 față de pietonii care nu au respectat normele legale privind traversarea drumului public.
Polițiștii au reţinut și trei permise de conducere, din care două pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor. Totodată, a fost reţinut şi un certificat de înmatriculare. „Îmbucurător este că în urma acestor acţiuni nu s-a înregistrat nici un eveniment rutier cu implicarea pietonilor în zonă sau a altor participanţi la trafic”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava, în care se precizează că astfel de acțiuni vor fi organizate și în zilele următoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava