Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, între orele 18.00 – 22.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Suceava, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Secției de Poliție Rurală 9 Scheia și jandarmi de la I.J.J. Suceava, au acţionat în zona mall-urilor, localurilor publice și a restaurantelor din municipiul Suceava, pentru prevenirea răspândirii SARS COV 2 și respectarea legislației în vigoare.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 67 de persoane și au fost controlate 12 autovehicule, în special transport persoane. De asemenea, au fost verificați 42 de agenți economici, reprezentanții acestora fiind reinstruiți cu privire la necesitatea respectării normelor de protecție sanitară.

12 persoane au fost avertizate pentru portul necorespunzator al măștii de protecție sanitară. De asemenea, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.000 lei.

La acțiune au participat 20 de polițiști, polițiști locali și jandarmi. În cadrul acțiunilor de verificare a fost identificat și un eveniment privat (nuntă) la un restaurant din municipiul Suceava Contextual, la nivelul municipiului Suceava, eveniment la care participau 100 de persoane (capacitatea sălii fiind de 200 persoane) toate prezentând certificate verzi ori teste efectuate în laboratoare acreditate, aflate în valabilitate.

12 suceveni au fost avertizaţi pentru că nu purtau masca în mod corespunzător, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava