Concert pascal
MOPAN Suceava

120 de copii din comuna Stulpicani au fost consultați gratuit de 31 de voluntari, medici specialiști, medici rezidenți și studenți la Medicină, aflați la final de ciclu de învățământ. Caravana medicală pediatrică s-a desfășurat înaintea începerii școlii, în localitatea Stulpicani, jud. Suceava, în perioada 10-11 Septembrie 2021.

Caravana medicală a fost un succes și a fost rodul parteneriatului între Asociația „Caravana cu medici”, Asociația Culturală „Sfântul Mitropolit Dosoftei”, Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) și Primăria comunei Stulpicani.

Au fost consultați gratuit 120 de copii din localitățile care compun comuna Stulpicani (Stulpicani, Negrileasa, Vadu Negrilesei, Gemenea și Slătioara). S-au făcut consultații pediatrice, stomatologice, ecografice, EKG și generale).

Această Caravană medicală este la a treia ediție pentru cele două ONG-uri sucevene mai sus menționate. Mă bucur că am reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu, să aducem pentru prima oară în Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, o Caravană medicală pediatrică  în Iulie 2019 la Poieni Solca (60 de copii consultați gratuit). A doua ediție, de foarte mare succes, s-a desfășurat în Februarie 2020 la Sucevița (190 de copii consultați gratuit).

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a învrednicit pe toți să ajungem cu sănătate momentele acestea minunate! Îi mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, pentru binecuvântare și încredere! Mulțumim voluntarilor Asociației „Caravana cu medici” și voluntarilor noștri pentru dăruire și dragoste! Mulțumim pentru colaborare părintelui Alexandru Moroșan, director în cadrul Sectorului Medical și de Asistență din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și doamnei Zica Aga, asistent medical comunitar în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Suceava (Promovarea sănătății)! Mulțumim domnului Vasile Zamcu, Primarul Comunei Stulpicani, doamnei Gemănari Ionica, Viceprimarul Comunei Stulpicani, doamnei Ioana Flocea, asistent medical comunitar la Primăria Stulpicani și doamnelor director de la Școlile Gimnaziale din comuna Stulpicani pentru implicare, ospitalitate și tot ajutorul dat în reușita acestei Caravane medicale.

pr. Justinian-Remus A. Cojocar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava