Concert pascal
MOPAN Suceava

De la începutul acestui an pe raza județului Suceava s-au produs 104 accidente rutiere grave, cu 32 mai puțin decât în perioada similară a anului trecut. Din păcate trendul descendent nu se manifestă și în ceea ce privește accidentele cu implicarea pietonilor, aproape zilnic înregistrându-se evenimente rutiere cu implicarea acestei categorii de participanți la trafic.

Astfel, indisciplină pietonală și neacordarea de prioritate pietonilor sunt printre principalele cauze ale accidentelor rutiere.

De la începutul anului s-au produs 25 de accidente rutiere grave cu implicarea pietonilor. În 17 cazuri pietonii au traversat neregulamentar sau au staționat pe partea carosabilă, rezultând 9 persoane decedate.

În alte 8 cazuri pietonii au fost victime ale accidentelor rutiere grave ca urmare a neacordării de prioritate de către șoferi. În urma acestor accidente au rezultat 4 persoane decedate.

Săptămânal polițiștii organizează acțiuni cu utilizarea autospecialelor neiscripționate și cu utilizarea tehnicii video omologate pe raza întregului județ pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Acțiunile au în principal rol preventiv și de responsabilizare a participanților la trafic, însă pentru identificarea celor care încalcă legea și pun în pericol viața și integritatea fizică a persoanelor.

13 decese cauzate de indisciplina pietonală și neacordarea de prioritate pietonilor, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava