MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în această dimineață, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului se înregistrează un număr de 3.675 de persoane declarate vindecate. Potrivit aceleiași surse la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 12 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 14 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 480 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 108 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 94 pacienți sunt în zona tampon și 278 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 108 pacienți diagnosticați Covid- 19, 58 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 40 forme ușoare, iar 10 pacienți cu forme grave sunt internați în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, din care cinci sunt ventilați mecanic.

La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 22 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 21 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. Prefect5ura Suceava a mai anunțat persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava