• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Inspectorii Gărzii Forestieră Suceava au depistat în săptămâna care a trecut 15 de cazuri de încălcare a legislației silvice și au aplicat amenzi în valoare de 69.500 lei, a anunțat șeful instituției, Mihai Găspărel.

Pe lângă controalele în exploatările forestiere sau în cantoanele silvice, s-au efectuat controale privind circulația materialelor lemnoase pe drumurile publice și la operatorii economici care prelucrează/depozitează/comercializează material lemnos.

Au fost dispuse măsuri complementare precum confiscarea fizică de materiale lemnoase, cherestea rășinoase cu un volum de 51,9mc, cât și confiscări valorice de materiale lemnoase cu un volum de 66,32 mc, din care amintim lemn rotund lucru în volum de 49,48mc. Majoritatea controalelor care au vizat operatori economici au fost efectuate împreună cu polițiștii suceveni, în cadrul planurilor de acțiune comune.

În cadrul acțiunilor de cooperare interinstituțională, împreună cu reprezentanții I.P.J Suceava, respectiv I.J.J. „Bogdan Vodă” Suceava, au fost constatate abateri de la respectarea regimului silvic, drept pentru care au fost formulate două sesizări penale pentru tăiere ilegală de arbori și sustragere, urmând ca verificările să continue sub aspectul desfășurării de cercetări de cei abilitați.

În zonele în care au fost semnalate încălcări referitoare la respectarea regimului silvic, acțiunile de control vor continua.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava