MOPAN Suceava
Galerie foto21 poze în acest set

Primarul din Şcheia, Vasile Andriciuc, a cununat încă 15 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Cele 15 cupluri de aur au avut parte de o slujbă de mulţumire oficiată de un sobor de cinci preoţi la Biserica „Sfinii Mihail şi Gavril” din satul Mihoveni, alături de miri fiind prezenţi copiii, nepoţii şi strănepoţii acestora, dar şi Vasile Andirciuc şi membrii Consiliului Local din Şcheia.

După slujba religioasă, Vasile Andriciuc a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost prezenţi la acest eveniment, precizând că cele 14 cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie au 37 de copii, 52 de nepoţi şi 2 strănepoţi. „Este o cinste pentru comuna noastră, pentru că în fiecare ultimă duminică din octombrie a fiecărui an putem să-i sărbătorim pe cei care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Iar aici lângă dumneavoastră sunt oameni care vă respectă şi în acelaşi timp vă invidiază. Toţi ştim că pe umerii dumneavoastră au fost bucurii, supărări şi cumpene, dar prin înţelegere, prin dragoste şi iubire aţi ajuns în faţa sfântului altar pentru a vă putea mulţumi, noi toţi, pentru cei 50 de ani pe care i-aţi trăit împreună”, a spus Vasile Andriciuc. El le-a urat celor 15 perechi de fini o bătrâneţe uşoară şi lipsită de griji. Cuplurile sărbătorite duminică au primit o diplomă, un buchet de flori şi o sticlă de şampanie. Andriciuc a mai spus că „aşa s-a scris istoria comunei Şcheia. Prin oameni gospodari, oameni cu frică de Dumnezeu, oameni credincioşi, care şi-au făcut pe deplin datoria faţă de familie şi faţă de comunitate şi de Biserică”.

Vasile Andriciuc a subliniat că este al şaptelea an consecutiv în care au fost sărbătorite cuplurile de aur ale comunei. Astfel, până în momentul de faţă, Andriciuc a „năşit” 253 de cupluri, care au 602 de copii, 1.134 de nepoţi şi 215 strănepoţi. La finalul ceremoniei religioase, primarul din Şcheia şi-a invitat finii şi familile acestora la petrecerea de după „nunta de aur”, care a avut loc la o pensiune din comună.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava