Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul Alexandru Moldovan, Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, administratorul public al județului, Irina Vasilciuc și Vasile Iliuț, primarul orașului Vicovu de Sus au avut astăzi o a doua întâlnire oficială cu Ruslan Zaparaniuk, Șeful Administrației Regionale de Stat Cernăuți (Administrației Militare Regionale Cernăuți) și Mustafa-Masi Nayyem, Ministrul adjunct al Infrastructurii din Ucraina.

În cadrul convorbirilor purtate în viitorul Punct de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus – Crasna (Krasnoilsk) au fost abordate problematica gestionării traficului greu spre și dinspre frontiera comună, cu precădere în zona Rădăuți – Vicovu de Sus, precum și unele aspecte care țin de implementarea proiectelor transfrontaliere. Se estimează că Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus – Crasna (Krasnoilsk) va fi deschis circulației în data de 15 octombrie a.c., într-o primă fază doar pentru autovehicule de tonaj mic și camioane fără încărcătură care tranzitează din Ucraina.

15 octombrie, noua estimare privind deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei de la Vicovu de Sus-Crasna. În prima fază vor trece doar autovehicule de tonaj mic și camioane fără încărcătură, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava