La început de an, 150 locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol sunt disponibile în Spania. Sunt solicitate persoane apte pentru muncă care vor lucra în câmp – la cules de fructe, la curăţat pomi- sau în fabrică – la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole. Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu.​

EURES România precizează că se caută: 100 de femei pentru munca în câmp şi ambalat în depozit și 50 de bărbaţi pentru munca în câmp, din care: 1 şofer autobuz pentru transportul lucrătorilor la locul de muncă (categoria D+atestat); 2 şoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C+E şi atestat) şi 2 tractorişti. Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră (pentru munca în câmp) şi 5,96 euro brut/oră (pentru munca în fabrică). Contractul de muncă va fi încheiat în perioada aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Transportul dus-întors Spania va fi plătit de către lucrător. Pentru locuinţă (utilităţi) şi alte cheltuieli se reţine 10% din salariu în primul an şi în al doilea an 5% din salariu. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Contractul de muncă se va semna în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială – obţinere NIE).

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu, respectiv AMOFM Bucureşti, cu următoarele documente:

-copie carte identitate;

-CV EUROPASS în limba română;

-adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“;

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.

Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară. Consilierul EURES din cadrul AJOFM Suceava este Carmen Avram și poate fi contactată la sediul Agenției sau la adresa de email: carmen.avram@sv.anofm.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava