Concert pascal
MOPAN Suceava

Plenul Consiliului Județean Suceava a aprobat alocarea a aproximativ 153.000 de lei pentru reabilitarea porții bucovinene instalate la intrarea în județ, pe DN2, la Drăgușeni. S-au înregistrat 20 de voturi pentru, ale consilierilor PNL, și 3 voturi împotrivă și 12 abțineri, ale consilierilor PSD. Împotrivă s-au exprimat consilierii Dan Ioan Cușnir, Oana Pintilei și Cristian Cuciurean. Consilierul Cușnir și-a motivat votul prin aceea că suma alocată pentru reabilitarea obiectivului de la Drăgușeni este prea mare.În opinia sa, germanii nu ar cheltui cîteva zeci de mii euro pentru refacerea porții Brandenburg din Berlin.

Poarta Bucovineană de la Drăgușeni a fost executată în 2010 și prezintă o uzură medie la structura de rezistență, la elementele decorative de lemn, precum și la elementele metalice aferente prinderii acestora, deoarece a fost afectată de traficul rutier intens și de factorii climatici-ploi,vînt, îngheț și dezgheț.

Prin reabilitarea obiectivului se urmărește creșterea gradului de siguranță în exploatare și evitarea unor accidente rutiere grave.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava