MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a informat că la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 16 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate două persoane.

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 81 de persoane diagnosticate cu COVID și 14 suspecte de infecția cu noul coronavirus. Din totalul celor 551 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 51 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 9 pacienți sunt în zona tampon și 491 pacienți sunt cu alte afecțiuni. Din cei 51 pacienți diagnosticați Covid-19, cinci prezintă forme ușoare, 26 au forme medii ale bolii, 16 sunt cu forme grave și patru 4 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (2 pacienți fiind ventilați non – invaziv)

În Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean existau 2 paturi disponibile pentru pacienți COVID și 25 de ventilatoare libere, din care 4 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 368 de paturi libere, din care 61 pentru pacienți COVID, 286 în sectorul non-COVID și 21 pentru zona tampon. La nivelul județului erau 81 de locuri libere COVID și 36 pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava