MOPAN Suceava

Despre Dem Rădulescu se spune că a fost o instituție. Regizorii nu au găsit alte cuvinte pentru a omagia pe acest uriaș actor de comedie. Pe 17 septembrie s-au împlinit 18 ani de când ne-a părăsit. Filmele în care a jucat bucură și astăzi pe pe români, notează click.ro.

S-a născut la Râmnicu-Vâlcea, la 21 septembrie 1931. Puțini știu că, înainte de a ajunge actor de calibru, maestrul Dem Rădulescu a avut o valoroasă carieră în lumea boxului. A fost chiar și campion la juniori, potrivit sursei citate.

Dem Rădulescu a avut o poreclă binecunoscută: Bibanuʼ. Chiar el a povestit cum a primit-o, mai scrie sursa citată. ”Tata era negustor de peşte, în piaţa din Vâlcea. Fratele meu mai mare a luat într-o zi un biban frumos, l-a învelit într-un ziar şi l-a dus la şcoală, cu gândul să i-l dea profesorului, ca să-l arate ca material didactic elevilor. Mai întâi lui i-au spus copiii «Bibanu’». După aia mi-au zis «Fratele lu’ Bibanu’», pe urmă porecla s-a prins de mine. ”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/18-ani-fara-dem-radulescu-de-unde-ii-vine-porecla-bibanu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava