Concert pascal
MOPAN Suceava

La începutul acestei săptămâni s-a reunit lotul echipei de fotbal Rapid CFR Suceava în vederea pregătirii de iarnă. La apelul noului antrenor Costel Ilie au răspuns prezent un număr de 18 jucători. Deocamdată, singurul nume nou este Tudor Gălan, un atacant în vârstă de 22 de ani de la Unirea Târlungeni.

De la primul antrenament, desfăşurat pe un frig crâncen, au lipsit Vasile Dănilă, învoit, Armand Şvichi, aflat în recuperare după operaţia suferită la genunchi şi Alexandru Vrabie, care şi-a încetat raporturile contractuale cu gruparea suceveană şi vrea să joace în Italia.

„Nu pot decât să-i urez succes lui Vrabie şi să-şi găsească o echipă în Italia. În ceea ce ne priveşte ne vom pregăti cu lotul pe care-l avem, dar sunt convins că vor mai veni 2-3 jucători sub formă de împrumut” a declarat antrenorul Costel Ilie.
Tehnicianul sucevenilor a avut deja o discuţie cu jucătorii şi şi-a făcut un „plan de bătaie”.

„Am avut o discuţie principială şi bărbătească cu jucătorii. I-am ascultat cu răbdare şi le-am spus apoi ce aştept de la ei. E limpede că aici la Suceava s-au acumulat ceva frustrări şi neîmpliniri, dar tot ce am putut eu să le comunic a fost faptul că această a doua parte a campionatului reprezintă un nou început. Se pare că reacţia a fost una bună, băieţii au dat dovadă de caracter şi sper să facem lucruri bune împreună.

Obiectivul pe care-l avem este calificarea în play-off. Va fi foarte dificil să-l realizăm şi îmi doresc ca toţi jucătorii să fie conştienţi de acest lucru şi în cea mai bună formă la începutul sezonului oficial.
Ne-am dorit să facem un stagiu de pregătire centralizată la nivel local, însă am întâmpinat o sumedenie de probleme. Se pare că nici cei de la CSM Suceava, care au vrut să ne ajute, nu pot să facă acest lucru pentru că căminul şi cantina nu sunt încă funcţionale. În aceste condiţii ne vom orienta către alte localităţi” a conchis antrenorul rapidiştilor suceveni, Costel Ilie.

La primul antrenament din 2016 al formaţiei Rapid CFR Suceava au fost prezenţi jucătorii: Vlad Hânţescu, Toma Niga – portari, Dorin Semeghin, Daniel Bălan, Claudiu Velescu, Cătălin Tăutianu, Ionuţ Mihai – fundaşi, Marius Onciu, Ciprian Sumanariu, Dragoş Sfrijan, Alex Apostol, Adrian Gheorghiciuc, Adrian Vornicu, Constantin Aeroaiei, Lucian Jitariuc – mijlocaşi, Mircea Negru, Eduard Sandu şi Tudor Gălan – atacanţi.

La acest prim antrenament al sucevenilor au fost prezenţi şi câţiva membri ai galeriei care şi-au încurajat favoriţii. Primul meci oficial din 2016 va fi în data de 27 februarie când pe „Areni” va întâlni ACS Berceni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava