MOPAN Suceava

Consiliul Local va aproba în ședința extraordinară de vineri, 7 octombrie, participarea Municipiului Suceava în cadrul proiectului ,,Sistem inteligent de planificae a călătoriilor cu transportul public in Municipiul Suceava”, în vederea finantării acestuia în cadrul Planului National de Redresare și Reziliență al Romaniei.Proiectul de hotărâre inițiat de primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi prevede instalarea a minim 8 panouri de informare și 13 automate ticketing într-un număr de 18 stații de autobuz. Valoarea totala a proiectului ,,Sistem inteligent de planificare a calatoriilor cu transportul public in municipiul Suceava” este de 6.297.363,98 lei TVA inclus, din care 5.291.902,50 lei fara TVA reprezinta cheltuieli eligibile asigurate din Planul National Redresare și Reziliență la care se adauga TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 1.005.461,48 lei, cheltuieli asigurate din bugetul de stat. De asemenea, municipiului Suceava va asigura cheltuielile neeligibile ale proiectului in vederea implementarii acestuia în conditii optime. Cheltuielile neeligibile se vor asigura din bugetul local al Municipiului Suceava.

”Municipiul Suceava pregătete documentația suport pentru obtinerea de finantare nerambursabilă din partea Uniunii Europene în vederea finanțării acestuia în cadrul Planului National de Redresare și Reziliență. Obiectivul general al proiectului îl reprezinta achizitionarea de sisteme ITS (Intelligent Transport Systems- Sisteme de transport inteligente) pentru asigurarea unui serviciu eficient de transport public de calatori în municipiul Suceava. In vederea creșterii calitatii vietii locuitorilor in municipiul Suceava este necesara asigurarea unui sistem de transport eficient și durabil, accesibil geografic și economic. lnvestitiile in transportul public sunt esentiale, iar o buna infrastructura de transport public este extrem de importanta pentru locuitorii oraului și pentru a oferi posibilitati eficiente de tra nsport de calatori”, se spune în expunerea de motive.

18 stații de autobuz din Suceava vor fi dotate cu panouri de informare și automate ticketing în cadrul unui proiect european promovat prin PNRR, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava