MOPAN Suceava

182 de polițiști din județul Suceava au fost avansați în grad de Ziua Poliției Române. Potrivit unui comunicat de presă, cu prilejul Zilei Poliției Române au fost avansaţi în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim un număr de 26 de poliţişti. De asemenea, alţi 156 agenţi de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor la îndeplinirea stagiului minim.

Ziua Poliției Române se sărbătorește pe data de 25 martie.

Pe 25 martie 1822, domnitorul Grigore Dimitrie Ghica, domnitor al Ţării Româneşti, înmâna agăi Mihăiţă Filipescu, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Bucureşti, primul drapel al Agiei.

„Pentru toţi poliţiştii români, această zi are o mare însemnătate, fiind strâns legată de semnificaţia Bunei Vestiri, care se află pe primul steag al Agiei, simbol care a fost preluat pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Polițișttii suceveni au marcat acest moment aniversar comemorând polițiștii eroi căzuți la datorie, recompensând prin avansarea în grad profesional pe cei merituoși și organizând o serie de activități interactive în comunitate”, se spune în comunicatul transmis de Poliția Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava