• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul Florin Sinescu a declarat că în ciuda vremii potrivnice toate cele 538 de secții de votare din județ sunt deschise iar procesul electoral se desfășoară normal. Sinescu a mai spus că nu sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică a secțiilor de votare și că la nivelul primăriilor există 187 de grupuri electrogene pregătite să fie puse în funcțiune în caz de necesitate. ”Drumurile comunale, județene și naționale sunt funcționale. Se circulă greu în condiții de iarnă dar nu sunt artere de circulație închise. Ne axăm acum pentru asigurarea căilor de acces către secțiile de votare și împreună cu cei de la drumuri județene, de la drumuri naționale, cu Poliția și Inspectoratul pentru Situații de Urgență până acum am reușit să menținem viabilitatea drumurilor”, a mai spus prefectul.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava