MOPAN Suceava

Pentru prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală şi contravenţională, menţinerea ordinii şi liniştii publice în segmentul stradal, în incinta sălilor de jocuri de noroc şi pub-uri şi pentru prevenirea şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare de către participanţii la traficul rutier, precum și a conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în noaptea de 30.11/01.12.2022, pe raza orașului Gura Humorului și a comunelor arondate, a fost organizată o acţiune preventiv – reactivă, cu efective suplimentare.

Potrivit Poliției Suceava, s-a acționat în filtre fixe cu efective mărite cât și prin oprirea din mișcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulație cu risc accidentogen ridicat cât și pe străzile secundare, efectuându-se şi controale in incinta sălilor de jocuri de noroc şi unităţilor economice de pe raza de competenţă.

În cadrul raziei, polițiștii au verificat peste 80 de vehicule și au legitimat peste 165 de persoane. Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, toate la regimul rutier, în valoare de 6.815 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava