Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a anunţat că potrivit situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2633 de persoane declarate vindecate. În ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean doar şase persoane diagnosticate cu noul Covid – 19. Alte 25 de persoane au fost externate, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

De asemenea, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 394 pacienți, dintre care 161 de pacienți Covid-19, un număr de 15 pacienți fiind internați la Secția ATI. La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 27 de pacienți Covid-19 și 18 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În această dimineaţă, potrivit datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în judeţul Suceava mai erau 5.371 de persoane în autoizolare la domiciliu şi şase persoane în carantină instituționalizată 6 de persoane. Alte 17.653 de persoane din judeţ au ieşit până în momentul de faţă din autoizolare şi 3.102 au ieşit din carantină instituționalizată. Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21312 de teste.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În cursul zilei de 02 iunie 2020 polițiștii au desfășurat 45 de acțiuni in context Covid19 fiind verificate 4953 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava