MOPAN Suceava
  • Toți clienții DIGI care activează extraopțiunea MAXPAK în perioada 20 septembrie – 3 octombrie vor beneficia de 2 luni de gratuitate pentru acest pachet;
  • Extraopțiunea MAXPAK include canalele HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, atât în format standard, cât și HD, și asigură accesul la platforma HBO GO;
  • Oferta este disponibilă exclusiv online, pe DIGI.ro și poate fi activată din contul de client.

Campania 2 LUUUNI, lansată în parteneriat cu HBO România, pentru abonații existenți și clienții noi revine la DIGI. Astfel, clienții care dețin sau contractează serviciul de televiziune digitală și activează extraopțiunea MAXPAK în perioada 20 septembrie – 3 octombrie, vor avea acces gratuit timp de 2 luni la canalele și serviciile incluse în aceasta.

Pentru a se bucura de promoția specială și de conținutul variat al canalelor tematice, clienții noi trebuie să contracteze serviciul de televiziune digitală pe o durată de 24 de luni și să activeze extraopțiunea MAXPAK.

De asemenea, de această promoție pot beneficia și abonații existenți care dețin serviciul de televiziune digitală prin cablu sau satelit, cei care au în prezent serviciul de televiziune analogică prin cablu și optează pentru serviciul de televiziune digitală prin cablu, dar și clienții care înlocuiesc pachetul DIGI TV Popular cu DIGI TV Bază.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, iar gratuitatea se aplică în lunile 1 și 13 de la data activării extraopțiunii.

Campania aduce avantaje și pentru clienții DIGI care au active, la aceeași adresă, serviciile de televiziune digitală sau prin satelit (DTH – direct-to-home), alături de serviciul de internet fix și extraopțiunea HBO sau MAXPAK, care vor putea viziona conținutul disponibil pe platforma HBO GO, fără niciun cost suplimentar.

Platforma HBO GO găzduiește peste 7.000 de ore de conținut pentru cinefili: seriale, filme de top, documentare și programe speciale, episoade difuzate înainte de premiera la TV, producții originale HBO, HBO Max, Warner Bros., DC, dar și de la alte programe de la producători de conținut de renume.

Printre titlurile importante de care se pot bucura clienții în perioada următoare se numără Aquaman, Antebellum: Te-a ales, Înainte de miezul nopții sau seria completă Harry Potter. În plus, pe HBO GO vor fi disponibile cele mai așteptate producții cinematografice, precum Marea Mahmureală 1, 2 și 3 (din 1 octombrie) sau Interviurile lui Bob Costas (din 1 octombrie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava