MOPAN Suceava

Concursul Mirunette Language Competition, in cadrul caruia elevii intre 10-17 ani pot castiga 2 tabere educationale in Anglia, se indreapta spre final. Nu rata ultima luna de inscrieri! Inscrierea in concurs este gratuita si se realizeaza pana in data de 31 martie 2014, pe site-ul organizatorului Mirunette International Education: http://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri.

Taberele de limba engleza de 2 saptamani, oferite ca mari premii, se desfasoara in campusurile unor Colegii si Universitati prestigioase la nivel international, din Oxford si Londra, Marea Britanie. Marii castigatori vor fi 2 elevi din 2 categorii de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleza care sustin activ cei mai multi elevi, pot participa gratuit ca insotitori de grup in taberele educationale din Anglia.

Toti elevii au sanse egale, testele si eseurile fiind corectate dupa un barem strict de catre o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Asadar, dragi elevi, grabiti-va sa va inscrieti, timpul zboara! Mesajul nostru adresat parintilor si profesorilor este sa incurajeze elevii, intrucat o tabara internationala reprezinta o experienta memorabila si valoroasa pentru tineri, atat pentru testarea sistemelor vestice de invatamant, cat si pentru perfectionarea limbii engleze. Primele 2 etape ale concursului se desfasoara online, astfel incat participarea elevilor din intreaga tara este incurajata!

Ce este o tabara educationala in Anglia?

O tabara educationala internationala presupune programe de studiu elaborate, cursuri interactive de limba engleza in clase multinationale, interactiunea directa cu vorbitori nativi si oportunitatea de a explora fascinanta cultura si istorie britanica!

Cheia aprofundarii cunostintelor de limba engleza si a eliminarii barierei de comunicare, in cel mai eficient mod, este chiar exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi. Cunoasterea limbii engleze, fiind principala limba de circulatie internationala, este esentiala in contextul actual al globalizarii. In taberele educationale, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice renumite din Marea Britanie, punand primele baze ale unei viitoare cariere de succes.

Vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile interactive, jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii in conversatii de-a lungul intregii sederi in tabara. Elevii romani leaga prietenii pentru o viata cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., avand sansa de a explora realmente diversitatea culturala.

Toti elevii care au participat in tabere educationale internationale au afirmat entuziast ca aceasta experienta le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi!

Finalistii concursului mai pot castiga si alte numeroase premii: biciclete de la Biciclop, cursuri de fotografie de la National Photographic, cursuri de limba engleza nivel avansat de la Eurocor, cursuri de vara de limba engleza la Shakespeare School, examene gratuite de limba engleza la British Council, carti de la Editurile Humanitas, Oxford Niculescu si libraria engleza Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, jocuri video de la Ventum Games si interactive de la Ventum Kids, jucarii de la Boribon, bijuterii de argint de la Ilio Boutique si articole de imbracaminte de la Kids Plaza.

Prin concursul Mirunette Language Competion, Mirunette International Education isi propune sa deschida orizontul elevilor spre programe universitare de elita, sa descopere si sa premieze tinere talente si sa asigure dezvoltarea competentelor de comunicare fluenta in limba engleza, principala limba de circulatie internationala.

Despre Mirunette International Education

Mirunette International Educaton este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, in tarile in care limba este vorbita nativ. In 2014, Mirunette International Education sarbatoreste 10 ani de experienta in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la colegii si universitati de top din strainatate. Pentru mai multe detalii, accesati www.mirunette.ro!

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava