Concert pascal
MOPAN Suceava

Deschiderea oficială a ediţiei de anul acesta a Salonului Auto Bucovina a avut loc astăzi, evenimentul având loc pe esplanada Casei de Cultură din centrul Sucevei. Salonul Auto Bucovina a ajuns la a 13-a ediţie, în cadrul evenimentului fiind expuse peste 100 de modele de maşini. La deschiderea oficială au fost prezenţi prefectul judeţului, Constantin Harasim, preşedintele executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, precum şi mai mulţi preşedinţi ai CCI din Regiunea de Nord-Est.

După un scurt cuvânt de deschidere, oficialităţile au vizitat standurile de prezentare ale expozanţilor, apreciind că ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina este de departe cea mai reuşită, atât prin numărul dealerilor auto prezenţi, cât şi a numărului de modele de maşini expuse.

Salonul Auto Bucovina va fi deschis până duminică, 19 iunie, zilnic între orele 10:00 şi 18:00. Evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Astfel, până duminică, sucevenii pot să admire dar şi să încerce în cadrul sesiunilor de drive test cele mai noi modele ale celor mai importanţi producători de maşini, de la maşinile clasice şi până la cele hibride şi electrice.

De subliniat faptul că în premieră, la ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina, vizitatorii vor putea admire şapte maşini de epocă, printre care un Mercedes, un Ford Mustang, o Dacia 1.100, sau un Daimler Chrysler, toate acestea putând fi închiriate pentru diverse evenimente speciale. O altă noutate este şi prezentarea în cadrul salonului a unui avion ultrauşor, dar şi a mai multor modele de motociclete. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a ţinut să precizeze că ediția din acest an aduce în premieră, la Salonul Auto Bucovina, o mașină unică şi premiată la Campionatul Național de Drift. Este vorba de un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO, cu o putere de peste 640 CP. Tot la Salonul Auto Bucovina 2016 este prezent şi un grup de inventatori a instalațiilor de alimentare pentru autovehicule și mașini hibrid.

„Anul acesta sunt multe elemente de noutate. În fiecare an am încercat să aducem elemente nou, iar la această ediţie sunt poate mai multe decât oricând. Pornind de la maşinile retro, la maşina premiată la Campionat Naţional de Drift şi până la avionul expus. Trecând pe esplanada Casei de Cultură, sucevenii au ce să vadă, maşini de toate felurile, pentru toate bugetele şi cu foarte multe oferte. Şi asta pentru că pe toată perioada acestui târg vor fi foarte multe oferte din partea dealerilor cu privire la modelele expuse pentru vânzare. De asemenea, vor fi şi sesiuni de drive test, dar şi concursuri pentru vizitatori”, a spus Lucian Gheorghiu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava