MOPAN Suceava

În perioada ianuarie – martie 2016, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava va organiza cea de-a doua ediţie a Campionatului Judeţean de Futsal. La această ediţie şi-au anunţat participarea un număr de 20 de echipe, 8 de Liga a IV-a şi 12 de Liga a V-a. Reprezentantele eşalonului patru sunt Şomuz Preuteşti, Rapid II Siret, Viitorul Liteni, Viitorul Vereşti, Recolta Fântânele, CS Gura Humorului, Ştiinţa Vicovu de Sus şi Progresul Frătăuţii Noi. Formaţiile de Ligă a V-a sunt: Pleşul Râşca, Viitorul Adâncata, Ştiinţa Mitoc, Silva Udeşti, Internaţional Salcea, Balada Ciprian Porumbescu, Releul Mihoveni, Sporting Poieni Solca, Foresta Moldoviţa, Unirea Horodnic, Avântul Volovăţ şi Locomotiva Dorneşti.

În prima fază a competiţiei cele 20 de echipe vor fi împărţite în patru grupe de câte cinci, primele două clasate urmând să se califice la turneul final care va avea loc la începutul lunii martie în sala LPS Suceava. Meciurile se vor desfăşura pe parcursul a două reprize a câte 15 minute fiecare. Echipele sunt formate din patru jucători de câmp şi un portar, fiecare grupare putând să aibă un lot de 20 de persoane, 18 jucători, un antrenor şi un delegat.

Pentru a putea participa la Campionatul Judeţean de Futsal fiecare jucător trebuie să deţină viza de legitimare pentru 2015. Plata arbitrilor, a observatorilor şi a asistenţei medicale revine în sarcina echipelor participante.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava