• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Inspectoratul de Poliţie Suceava a transmis că, în ciuda numeroaselor avertismente, de la începutul anului, 20 de persoane din judeţ au fost înşelate cu peste 150.000 de lei, prin metoda ,,accidentul”. Persoanele vătămate au vîrste cuprinse între 65 şi 90 de ani, iar majoritatea lor sînt din municipiul Suceava. Toate au fost contactate de escroci pe telefonul fix şi au fost informate că rude apropiate ar fi fost implicate în evenimente rutiere. Pentru a conştientiza populaţia cu privire la înşelăciunea prin metoda ,,accidentul”, în perioada 1-7 septembrie, poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IJP şi cei de proximitate au derulat mai multe activităţi de prevenire. Poliţiştii au fost prezenţi în zona bisericilor dar şi în parcurile publice din Suceava, unde au stat de vorbă cu oamenii şi le-au transmis sfaturi şi recomandări pentru a nu da curs solicitărilor primite prin telefon, de la persoane necunoscute. De asemenea, au fost distribuite peste 800 de materiale informativ- preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava