MOPAN Suceava

Wizz Air, una dintre companiile aeriene din Europa cu cea mai mare creştere, oferă membrilor WIZZ Discount Club şansa de a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor mai devreme şi le oferă 20%* reducere la toate zborurile rezervate astăzi, joi, 8 februarie, înainte de miezul nopţii.

Cu preţuri ce încep de la 39 de lei**, cuplurile au oportunitatea perfectă să profite şi să rezerve călătorii romantice în reţeaua Wizz Air. Nimic nu vă mai împiedică să vizitaţi Parisul, oraşul care nu se demodează niciodată, Atena, cu străzile ei încărcate de istorie, dar şi cu cele mai interesante cafenele, sau să vă plimbaţi sub clar de lună, în Toscana, ca să nu mai vorbim de o escapadă timpurie la malul mării, în Cipru.

Şi dacă chiar nu sunteţi hotărâţi unde vreţi să mergeţi, planificatorul de călătorii (Trip Planner) vă stă la dispoziţie pe wizzair.com. Doar adăugaţi acolo câteva detalii, iar WIZZ va face restul şi vă va oferi o selecție inspirată de destinații din care puteți alege.

Dacă sunteți singur sau singură, luați-vă un prieten, sau o prietenă, și rezervați-vă acum călătoria! Cine ştie, poate că vă va aştepta o vacanţă surprinzătoare, plină de romantism, într-una dintre cele 142 de destinaţii Wizz Air spre 19 ţări din România!

* Reducerea de 20% se aplică la tarifele WIZZ Club Discount, inclusiv taxele și tarifele non-opționale, dar fără taxa de administrare. Această promoție se aplică numai în 6 februarie de la 00.00 la 23.59 CET. Perioada de călătorie este limitată, toate călătoriile trebuie finalizate până la 31 mai 2018. Prețul se aplică numai la rezervările efectuate pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă WIZZ.

** Un singur segment, toate taxele obligatorii incluse

*** Mai multe detalii despre Wizz Discount Club pot fi găsite aici https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/wizz-discount-club#/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava