Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni continuă acțiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care consumă alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

De această dată, activitățile sunt desfășurate în cadrul Proiectului ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.

În perioada 16 – 22 septembrie a.c., Rețeaua Europeană a Polițiilor Rutiere – ROADPOL desfășoară Proiectul ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Proiectul este susținut de Comisia Europeană și își propune concentrarea eforturilor pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora.

De asemenea, proiectul își propune ca ziua de 21 septembrie 2022 să devină o zi fără persoane decedate din accidente rutiere, pe drumurile din Europa.

Astfel, polițiștii suceveni au intensificat controalele în trafic pentru conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulația pe drumurile publice, pentru prevenirea și reducerea accidentelor rutiere soldate cu victime omenești, produse pe fondul conducerii sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Tot în cadrul Proiectului ROADPOL Safety Days, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și ai Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității desfășoară activități de educație rutieră în unitățile de învățământ.

Copiii au primit, de la polițiști, informații utile referitoare la regulile de circulație, cum să se asigure corect atunci când traversează strada, discutându-se, totodată, despre consecințele nerespectării legislației rutiere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava