Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă v-aţi propus să participaţi pe 22 august la Ziua Porţilor Deschise în spitalele din România va trebui să vă schimbaţi agenda. Ministerul Sănătăţii a amînat evenimentul, fără a preciza foarte clar motivul. De altfel, nici cînd a anunţat evenimentul nu a explicat prea clar cum ar trebui acesta organizat.

Unităţile spitaliceşti din judeţ fost anunţate, pe 19 august, printr- o adresă din partea Ministerului Sănătăţii, că „datorită apariției unor disfuncții la nivel național, în ceea ce privește corelarea organizării acestui eveniment în cadrul unităților sanitare, în principal din cauza intervalului scurt de timp alocat, evenimentul ‘Ziua Porților Deschise’ stabilit pentru data de 22 august 2015 se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior”. Asta după ce, în urmă cu o lună, tot Ministerul Sănătăţii arăta că oamenii trebuie să cunoască realităţile sistemului sanitar direct de la personalul medical şi să se stabilească astfel legături mai strânse între medici şi pacienţi.

Ministerul Sănătăţii a semnalat că multe dintre problemele cetăţenilor sunt generate de deficienţele apărute în procesul de comunicare şi informare dintre personalul medical şi public şi, în acest context, a arătat că se doreşte ca populaţia să cunoască realităţile sistemului sanitar direct de la personal medical  prin organizarea unor evenimente la nivelul unităţilor sanitare. Cum acum nu a motivat foarte clar anularea evenimentului, nici cînd a anunţat organizarea nu a explicat foarte clar ce ar putea să facă spitalele cu această ocazie. E drept, a făcut o precizare: se exclud de la vizitare secţiile de boli infecto-contagioase. Pentru a-şi deschide, totuşi, porţile pentru vizitatori, Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava intenţiona să-i invite pe doritori în sala de conferinţe, unde ar fi putut să vizioneze un film de prezentare a celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ. Totodată, ar fi fost pus la vînzare volumul ”File din istoria Spitalului Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, scrisă de doctorii Ioan Ieţcu şi Mihai Ardeleanu, sub cu coordonarea managerului Vasile Rîmbu.  Deocamdată, la loc comanda! Cu trei zile înainte de eveniment, Ministerul a decis amânarea acestuia, nu se ştie până când.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava