MOPAN Suceava

22 de maşini clasice au fost prezentate sâmbătă la Iulius Mall de colecţionarii sucevenii în cadrul expoziţiei de anul acesta intitulată „Retro Parada Primăverii”. Devenită deja o tradiţie în rândul colecţionarilor din judeţul Suceava, dar şi nu numai, expoziţia de la Iulius Mall a fost organizată de Retromobil Club România. Pasionaţii de maşini au avut posibilitatea să vadă autoturisme cu o istorie de până la 50 de ani, unele dintre ele unicat atât la nivel naţional, cât şi mondial. În această ultimă categorie s-a încadrat o Dacia Papuc Shifterossa, cu volanul pe partea dreaptă, model fabricat în anul 1989 în România şi exportat în marea Brianie.

Cunoscutul colecţionar de Dacii 1.300 şi unul dintre reprezentanţii din Suceava ai Retromobil Club România, Dănuţ Crainiciuc, ne-a declarat că această maşină care a fost expusă sâmbătă este singura Dacie de acest tip rămasă în lume. Pe lângă acest model, la „Retro Parada Primăverii” au mai fost expuse un Fiat 1.500, o Dacia 1.100, un Barkas B 100, un Wartburg, Trabanturi, dar şi mai multe autoturisme Dacia 1.300 fabricate la începutul anilor ’70, majoritatea lor fiind deja atestate ca şi vehicule istorice.

22 de maşini de colecţie au participat la Retro Parada Primăverii de la Iulius Mall Suceava , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava