Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava va aproba în ședința de luna aceasta alocarea unei sume de 6,6 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția acestei instituții pentru 22 de localități sucevene aflate în situații de extremă dificultate. Potrivit proiectului de hotărâre inițiat de vicepreședintele CJ Suceava, Vasile Tofan, alocările de fonduri se fac în baza solicitărilor și justificărilor transmise de primăriile celor 22 de localități.

Cele mai mari sume de bani le vor primi municipiile Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți și orașul Salcea, câte 500.000 de lei fiecare, în timp ce orașului Siret și comunei Moara li se vor repartiza câte 400.000 de lei.

De asemenea, câte 300.000 de lei vor primi orașul Solca și comunele Adâncata, Brodina, Dorna Arini, Forăşti, Frătăuţii Noi, Ostra, Pojorâta, Râşca și Sadova.

Potrivit proiectului, comunele Fântâna Mare, Dolheşti, Siminicea, Bogdăneşti,  Moldoviţa și Ulma vor primi câte 200.000 de lei fiecare, iar o sumă de 100.000 de lei va fi repartizată comunei Frătăuţii Vechi.

22 de primării aflate în dificultate vor primi 6,6 milioane de lei de la Consiliul Județean Suceava, 6.1 out of 10 based on 14 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.1/10 (14 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava