MOPAN Suceava
Galerie foto33 poze în acest set

24 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite astăzi dimineață la Primăria municipiului Suceava. Primarul Ion Lungu a oferit fiecărei familii câte un buchet de flori, o diplomă și un premiu de 400 de lei de la bugetul local. El le-a mulțumit pentru contribuția adusă la construcția orașului pe vremea comunismului și la reconstrucția lui după 1989. Lungu le-a vorbit totodată despre proiectele sale de dezvoltare a localității arătând că 60 de milioane de euro au fost atrase din fonduri europene.

Lungu: ”Sunteți un model atât pentru comunitatea noastră cât și pentru familiile dumneavoastră”

”Este un moment important pentru dumneavoastră împlinirea a  50 de ani de căsătorie. Sunteți un model atât pentru comunitatea noastră cât și pentru familiile dumneavoastră. Dumneavoastra sunteți oamenii care ați albit, ați contribuit la construirea acestui oraș și sunteți oamenii care aveți o contribuție majoră la reconstrucția orașului astăzi. Vreau să vă mulțumesc pentru spiritul civic de care dați dovadă. Totdeauna achitați primii taxele și impozitele locale și vă mulțumesc. Vrem să aducem și noi o minimă recunoștință din partea comunității pentru ceea ce ați făcut pentru acest oraș. Tocmai de aceea am inițiat acum 15 ani acest proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care sărbătorim cuplurile de aur. Încercăm și noi să vă facem viața mai frumoasă și mai bună în măsura în care se poate. Sigur că nu este ușor și vreau să vă spun că la Primărie la fel ca acasă multe probleme intervin când vine discuția de bani. Tocmai de aceea vrem să facem tot ce putem să aducem alte surse de finanțare bani europeni, elvețieni, guvernamentali să încercăm să vă facem viața mai frumoasă și să aveți un oraș frumos în care să vă trăiți bătrânețile cu plăcere”, a spus Lungu.

Costan Costică: ”Sunt bucuros că Primăria Suceava și domnul primar Ion  Lungu s-a gândit să ne acorde o oarecare atenție pentru că nu mulți ajung să aniverseze 50 de ani de căsnicie”

”Sunt bucuros că Primăria Suceava și domnul primar Ion  Lungu s-a gândit să ne acorde o oarecare atenție pentru că nu mulți ajung să aniverseze 50 de ani de căsnicie. În viața unui om atuinci când sunt doi pot să mai fie și păreri puțin diferite dar cu înțelegere se poate ajunge departe. Nu am avut probleme deosebite niciodată. Ne-am înțeles bine și am ajuns la 50 de ani. Avem două fete cu patru nepoate bine realizate. Sperăm să fim sănătoși în continuare”, a spus Costică Costan, fost profesor de fizică la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”, care s-a aflat printre ceio aniversați. Din 2005 și pînă-n prezent, municipalitatea a aniversat peste 1.400 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava