Concert pascal
MOPAN Suceava

Directorul executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Nadia Crețuleac, a declarat că 24 de tineri angajați ai unei corporații din Iași au ales să facă voluntariat la un centru din Gura Humorului, ca activitate de Team Building. Nadia Crețuleac a precizat că cele 4 căsuțe de tip familial din cadrul Centrului de Servicii Multifunctionale pentru Copilul Aflat în Dificultate din Gura Humorului au o înfățișare proaspătă și mai prietenoasă pentru copiii care învață si locuiesc aici, după ce angajații Continental Automotive Iași au ales să folosească timpul și bugetul pe care-l avea alocat activităților de echipă.


Din cele două zile alocate pentru teambuilding, angajații Continental Automotive, au folosit o zi întreagă pentru a vopsi stâlpii și gardul care delimitează perimetrul caselor, pentru a recondiționa băncile din interiorul curții și balustradele metalice care mărginesc rampele de acces în cele 4 clădiri, pentru a-i învăța pe copii despre importanța reutilizării și reciclării materialelor prin confecționarea unor decorațiuni pentru curte și pentru a înlocui o parte din echipamentul centrului.
Marius Onofrei, coordonatorul acțiunii, spune că activitățile pe care el și colegii săi le-au desfășurat împreună cu copiii noștri, le-au adus multe satisfacții, iar grija față de comunitate face parte din setul de valori care unește echipa pe care o coordonează.


“Activitățile organizate ne-au ajutat să ne cunoaștem mai bine, ne-au unit echipa mai mult, ne-au făcut să fim mai empatici și să vedem bucuria în lucrurile mărunte. Am trăit un sentiment extraordinar să vedem cât de dornici au fost să ne dea o mână de ajutor și cu câtă bucurie au primit cadourile din partea noastră. Am fost întâmpinați cu bunătate și afecțiune de copiii de la centru, ceea ce ne-a determinat să lucrăm cu multă plăcere și cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul activităților”, a declarat unul din angajați.


De departe activitatea preferată a celor mici a fost numărul de magie pregătit de unul din colegi. “Împreună am reușit să facem o călătorie într-o lume magică, iar copiii au fost foarte curioși să descopere cum am reușit să fac trucurile” a declarat magicianul Alex.


„Apreciem în mod deosebit implicarea Continental Automotive Iași într-o acțiune de voluntariat care nu numai că oferă mai multă culoare și lumină spațiului în care locuiesc copiii noștri, dar va rămâne întipărită pentru totdeauna în memoria lor, și în același timp, mulțumim tuturor și fiecărui voluntar în parte pentru modul în care au ales să lucreze în echipă și să fie un exemplu pentru fiecare dintre noi”, a declarat Nadia Crețuleac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava