• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri de rujeolă în județul Suceava. Potrivit DSP Suceava, de la începutul anului au fost înregistrate 240 de îmbolnăviri. În anul 2018, în judeţul au fost 213 cazuri de rujeolă, fiind înregistrate şi două decese. Cele mai multe îmbolnăviri sunt la copii cu vârste sub 6 ani, nevaccinați.

Potrivit DSP Suceava, în luna iunie s-au înregistrat 83 de cazuri dintre care 36 în mediul urban și 47 în mediul rural. S-a înregistrat un focar de rujeola în localitatea Vicovu de Sus cu 27 de cazuri.

DSP mai informează că, în ce privește meningita virală, 30 este numărul total de cazuri consemnate de la începutul anului 2019, în luna iunie fiind înregistrate 18 cazuri. Pe de altă parte, potrivit DSP, numărul de cazuri de BDA raportate săptămânal de către furnizorii de servicii medicale se încadrează în limitele săptămânale multianuale. Nu s-au înregistrat focare de BDA și nici un caz de sindrom hemolitic uremic. Grupa cea mai afectată este de 0-4 ani. ”Unitățile sanitare au fost informate de către instituția noastră despre metodologia de supraveghere elaborată de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile și despre necesitatea de informa DSPJ Suceava, prompt, despre situațiile epidemiologice deosebite care pot să apară (grupări de cazuri BDA în comunități, cazuri BDA cu deshidratare gravă, toxiinfecție alimentară)”, transmite DSP Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava