Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 11.01.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa – Direcția Regională Vamală București, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în București, au reţinut 25.920 buc. flacoane apă de parfum (35 ml.) susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală asupra mărcilor „Chanel“, „Giorgio Armani”, „Cacharel“, „Carolina Herrera“, „Lacoste“, „Tom Ford“, „Pure Black“ și „Antonio Banderas”.

Valoarea mărfurilor susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunurilor originale este de aproximativ 2.400.164 lei.

În vederea asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava