MOPAN Suceava

Albumul ‘25’ al cântăreței Adele s-a vândut în 2015 în mai multe exemplare decât discurile lui Ed Sheeran, Taylor Swift, Justin Bieber și Sam Smith la un loc, în ciuda faptului că s-a aflat la vânzare doar ultimele cinci săptămâni din an, potrivit contactmusic.com.

Conform datelor oficiale date publicităţii, marţi, de International Federation of the Phonographic Industry (IFPI), veniturile obţinute din vânzările globale de discuri au crescut cu 3,2 procente în 2015 faţă de anul 2014, în contextul în care această industrie, decimată de avântul erei digitale, a cunoscut pentru prima dată o creştere în aproape două decenii.

Veniturile totale obţinute pe plan mondial din vânzările de discuri au fost în 2015 de 15 miliarde de dolari. Astfel, potrivit IFPI, materialul britanic al cântăreței britanice a contribuit la prima creştere semnificativă înregistrată pe piaţa muzicală în ultimele două decenii.

‘25’ este al treilea album de studio al cântăreței Adele. Discul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200 în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. ‘Hello’, ‘When We Were Young’ şi ‘All I ask’ sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava