MOPAN Suceava
Galerie foto21 poze în acest set

Momente emoționante petrecute duminică în Parcul ”Bogdan Vodă” (la statuie) din municipiul Rădăuți. Acolo Primăria prin primarul PSD Nistor Tătar a sărbătorit cuplurile care au împlinit 25 de ani de căsătorie și a premiat elevii care au luat 10 la Bacalaureat și la examenul de Capacitate. Au fost premiate 25 de ”cupluri de aur” care au primit buchete de flori, câte o ”Diplomă de aur” și câte un premiu de 500 de lei precum și patru elevi. Nistor Tătar care candidează pentru un nou mandat a fost ajutat de Mirela Elena Adomnicăi candidatul social democraților la președinția Consiliului Județean. Festivitatea de premiere a precedat concertul de pian la patru mâini susținut de Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu. ”În viața fiecăruia dintre noi există evenimente speciale de bucurie pe care le împărătășim cu familia, prietenii și nu numai, evenimente cum ar fi vârsta majoratului, căsătoria sau împlinirea a 50 de ani de căsătorie. Noi ca instituție publică locală nu trebuie să lăsăm ca aceste evenimente să treacă neobservate de aceea am dorit să marcăm evenimentul împlinirii vârstei de 50 de ani de la căsătorie prin organizarea de către Primăria Rădăuți a unei ceremonii speciale. Sunt oameni care prin munca lor au contribuit la dezvoltarea orașului și merită aprecierea și tot respectul nostru. Nu am uitat nici de tinerii noștri de nota 10, de eforturile lor și ale familiilor lor pentru a face performanță. Nu este ușor, sunt multe sacrificii. Ei sunt mîndria noastră, a comunității. Reprezintă viitorul și ne punem mare bază în ei”,a  declarat primarul Nistor Tătar.

”A fost o bucurie pentru mine să felicit cuplurile de aur, să le pot oferi flori și să le urez sănătate și mulți ani frumoși împreună. De cealaltă parte, le doresc cât mai multe performanțe deosebite elevilor care au luat nota maximă la evaluarea națională și la bacalaureat.
Nu o dată, emoționată de poveștile frumoase de viață pe care le-am auzit, l-am căutat din priviri pe Sergiu, soțul meu, cu care anul trecut am sărbătorit 25 de ani de căsătorie”, a declarat la rându-i Mirela Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava