• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În primul semestru din 2019, inspectorii Direcției de Sănătate Publică Suceava au investigat 251 de cazuri de infecții asociate asistenței medicale, ceea ce reprezintă o incidență de 0,51% pacienți externați la nivel județean. Declarația a fost făcută de medicul Cătălina Zorescu, de la DSP, în reuniunea de astăzi a Colegiului Prefectural. Pe de altă parte, doctorița a precizat că DSP Suceava este pregătită pentru realizarea activităților epidemiologice în situații de urgență provocate de calamități naturale, alături de celelalte structuri județene și sub coordonarea ISU „Bucovina”, în colaborare cu asistența medicală primară și de specialitate și cu administrația locală. Cătălina Zorescu a subliniat că DSP are o rezervă antiepidemică de materiale sanitare, echipamente și dezinfectanți pentru intervenții de urgență.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava