Concert pascal
MOPAN Suceava

26 de cupluri de aur din municipiul Suceava, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost sărbătorite astăzi de primarul Ion Lungu. Cuplurile au fost premiate într-un cadru festiv la Primăria Suceava. Ion Lungu le-a înmânat din partea municipalității buchete de flori, diplome, un premiu în bani iar la final s-a ciocnit un pahar de șampanie.

„Este un minim respect din partea comunității pentru acești cetățeni care au contribuit la construirea si modernizarea orașului nostru”, a spus primarul Sucevei. Tot cu acest prilej, Ion Lungu le-a prezentat și proiectele care sunt în derulare la primărie.

La finalul festivității, Ion Lungu le-a adresat rugămintea celor prezenți să participe la Referendumul pentru familie și să voteze „Da”, „pentru apărarea valorilor creștine în ceea ce privește familia”.

Pe de altă parte, tot astăzi, la invitația „Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor”, Ion Lungu a participat la sărbătorirea Zilei mondiale Internaționale a Persoanelor Vârstnice, acolo unde a transmis mesajul municipalității si rugămintea de a participa la Referendumul pentru familie din 6-7 octombrie 2018.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava