MOPAN Suceava

În cursul zilei de 21 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Suceava, cu sprijinul inspectorilor din cadrul O.P.C. Suceava și D.S.V.S.A. Suceava, au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ilegale în perioada Sărbătorilor Pascale în piețele din Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Gura Humorului.

Acţiunea a vizat verificarea legalității activităților derulate de agenții economici/ producătorii agricoli care desfășoară activități de producție, prelucrare, depozitare și comercializare de animale vii, carne, produse din carne, ouă, alimente de origine animală  dar și produse nealimentare specifice Sărbătorilor Pascale.

În total au fost verificate 40 de entități și producători agricoli și au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.100 lei.

La acțiune au participat 14 lucrători de poliție, trei medici din cadrul DSVSA Suceava și doi comisari  din cadrul ANPC Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava