Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto52 poze în acest set

28 de cupluri de aur, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost premiate astăzi de Primarul Sucevei. Cele 28 de cupluri au fost invitate pe scena amplasată în parcarea Iulius Mall, primarul Ion Lungu înmânându-le diplomele în deschiderea ediţiei de anul acesta a Zilelor Sucevei.

Ion Lungu a ţinut să le mulţumească pentru tot ceea ce au făcut pentru municipiul Suceava, precizând că „sunt oameni care s-au sacrificat pentru oraşul nostru, şi în regimul trecut şi în acest regim. Sunt oameni care au fost pentru noi un model, pentru noi cei mai tineri şi pentru comunitatea noastră. Au împlinit 50 de ani de căsătorie pentru care îi felicităm. Să le dea Dumnezeu sănătate şi ne dorim să-i sărbătorim şi la 75 de ani de căsătorie.

Vă mulţumim frumos şi vă doresc multă sănătate în primul rând, şi să vă bucuraţi de familiile şi nepoţii dumneavoastră”.

După ce domnii au primit diplomele, iar doamnele câte un buchet de flori, cele 28 de cupluri de aur au ciocnit un pahar de şampanie cu primarul Ion Lungu.

Tot în deschiderea zilelor oraşului, primarul Ion Lungu a premiat, pentru început, doi noi cetăţeni de onoare ai Sucevei. Este vorba despre fostul director al Băncii Comerciale Române – sucursala Suceava, Dumitru Cucu, cel care deţine şi funcţia de preşedinte al Fundaţia Culturală Bucovina. Cel de-al doilea cetăţean de onoare al Sucevei este istoricul, arheologul, scriitorul şi publicistul Mugur Andronic.

Ulterior, în timpul recitalului pe care l-a susţinut la zilele oraşului, diploma de cetăţean de onoare al Sucevei i-a fost înmânată maestrului Nicolae Botgros. În discursul său de mulţumire, Nicolae Botgros s-a declarat onorat de acest titlu primit, precizân la final că intenţionează chiar să se mute definitiv în Suceava.

La deschiderea Zilelor Sucevei, alături de primarul Ion Lungu au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, viceprimarii Lucian Harşovschi şi Marian Andronache, viceprimarului oraşului Cernăuţi şi guvernatorul raionului Hliboca din Ucraina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava