Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 20 – 22 august 2021, Muzeul Național al Bucovinei a organizat manifestarea ”Seri muzicale la Cetate” la Cetatea de Scaun a Sucevei.

În cele trei zile, de la ora 19:30, au urcat pe scenă: TROOPER, OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ ȘI MIRCEA BANICIU, BUCOVINA și UNDER THE BURNING SKY. Au pășit pragul Cetății la aceste concerte circa 3.400 persoane, din care 2.097 au vizitat și Cetatea în timpul concertelor.

Încasările obținute din vânzarea biletelor au fost de 13.434 lei.

 Muzeul Național al Bucovinei continuă să-și diversifice oferta culturală și turistică, într-o manieră educativă, interactivă și neconvențională, de această dată prin Serile muzicale la Cetate, menite să pună în valoare și să atragă atenția asupra Cetății de Scaun și a Satului Bucovinean, obiective muzeale care reprezintă km 0 al turismului din Municipiul Suceava. Mulțumim tuturor celor care și-au petrecut weekend-ul alături de noi, mulțumim trupelor participante și vă așteptăm și la alte evenimente organizate de Muzeul Național al Bucovinei”, a transmis managerul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Constantin Ursu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava